【受賞者】
Kahil Mustafa Jamal S(国際理工学専攻/修士課程2年)
【指導教員】
上岡 英史教授(情報通信工学科)
【受賞学会】
Best paper awards at 2018 International Joint Conference on Computer Vision and Pattern Recognition (CCVPR 2018)
【発表タイトル】
Emotions detection scheme using facial skin temperature and heart rate Variability
【発表内容】
To detect emotions using biological information, such as skin temperature and heart rate variability.

My research shows potentials method of detecting emotions using mobile computing to recognize and identify emotions (Relax, Fear, Sadness, and Joy) based on facial skin temperature, more specifically 5 spots on the face, nose, glabellar line (between the eyes and eyebrows) right/lift cheeks and the chin, in addition to the Heart Rate Variability (HRV).

This method will be more suitable for young students since they usually under much stress and have no time or money to talk to an expert. It can be detecting negative emotions can prevent us from the bad outcomes.

Special thanks
I would like to thank the CCVPR for honoring me with this reward, and of course I would like to thank the Royal Embassy of Saudi Arabia in Japan and Shibaura Institute of Technology specially Professor Eiji Kamioka for his guidance that let me to achieve this reward.