国際交流や異文化交流に興味のある学生を募集します。

このたび国際部では、留学生のサポーターとして、日本人学生や大学全体の国際化を推進するための学生スタッフとして「グローバル・スチューデントスタッフ(GSS)」を募集します。

留学生の力になりたい。いろんな国の友達がほしい。ニッポンのグローバル化に一役かいたい。社会貢献したい。コミュニケーション能力を上げたい。いろんな学生とつながりたい。学校行事に関わりたい。

こんな思いを持つあなた。大学で活躍するチャンスです!

Do you like meeting new friends? Do you like helping others? WE WANT YOU!

SIT calls for students who want to be members of Global Student Staff (GSS) who support the globalization of SIT and SIT students, such as helping international students and school events.

If YOU wish to …
Support international students, Meet new friends, Contribute society, Improve communication skill, Be a part of the school events….

Being a GSS is a way to go!

説明会は終了しました。
詳細についてはkokusai@ow.shibaura-it.ac.jp までお問い合わせいただくか直接下記窓口をお尋ねください。
説明会資料も配布しています。
The GSS introductory mtg. is now over, so please contact kokusai@ow.shibaura-it.ac.jp  or visit the following counter of each campus.
The introductory material is also available.
高山または影山まで Attention to Ms. Takayama, Ms. Kageyama
[ 豊洲キャンパス Toyosu campus ]  国際部 2階または7階エスカレーター裏手 Division of Global Initiatives / 2nd or 7th floor
[ 大宮キャンパス Omiya campus ]   グローバルラーニングコモンズ(学生会館モスバーガー2階) Global Learning Commons

募集は随時行っています。 Application is accepted all year.

【登録シート提出先/Submit Registration sheet to】

芝浦工業大学 国際部 担当:高山、影山/Ms. Takayama, Ms. Kageyama
TEL: 03-5859-7150
Email : kokusai@ow.shibaura-it.ac.jp